Redescoperă frumusețea istoriei

Redescoperă frumusețea istoriei

Același lucru se întâmplă cu pereții de cărămidă ca și cu grinzile de lemn, care anterior făceau parte din structura internă a casei și erau acoperite cu tencuială, astfel încât să nu fie văzute și acum toată lumea vrea să le aibă la vedere, fără tencuială sau alte acoperiri. Gata cu „reducerea la tăcere” a  celor mai importante detalii din casa ta! Vrei să încerci să expui cele mai vechi și mai simple “opere de artă” din casa ta? Îți împărtășim câteva sfaturi și idei.

Pereții din cărămidă aparentă recuperată conferă o notă foarte rustică unei camere, datorită durității și rugozității materialului. Prin urmare, trebuie combinat cu alte elemente mai moi, cum ar fi țesături moi sau în culori strălucitoare. Exemplul perfect este acest covor cu fire lungi, în gri alpin. În plus, pereții de cărămidă sunt o componentă decorativă foarte puternică, de aceea este indicat să nu supraîncărcați restul casei. Încercați rafturi minimaliste în cel mai pur stil scandinav!

Pereții de cărămidă adaugă o senzație foarte confortabilă unei camere, datorită utilizării culorilor calde, cum ar fi portocaliu sau roșu. Această senzație poate fi îmbunătățită într-un mod foarte pozitiv prin încorporarea plantelor și a elementelor verzi în decor, creând o gamă de culori foarte armonioasă. Combinați-l cu negru pentru a conferi personalitate casei dvs., dar aveți grijă la iluminat: alegeți lumina galbenă, astfel încât rezultatul să nu fie prea aseptic.

O altă culoare care funcționează foarte bine cu pereții de cărămidă este albul, care va da un efect de mai mare spațiului și va extinde suprafața percepută a casei dvs. Nu trebuie să vă faceți griji că este rece sau excesiv de nordic, deoarece cărămida aduce căldură și scade minimalismul întregului set. Lemnul în tonuri deschise, elemente sălbatice și combinații de culori similare cu tonalitatea pereților din cărămidă vor conferi echilibru camerei, făcându-l un spațiu primitor și foarte prietenos.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pereților de cărămidă este că “se descurcă” foarte bine cu trecerea timpului și nu au nevoie de întreținere, este un material care a trecut prin multe, la viața lui! De aceea a devenit una dintre opțiunile perfecte pentru bucătărie, deoarece rezistă petelor de grăsime și ulei și aduce căldură într-o cameră tradițional rece. Dacă îți place stilul vintage, încearcă să îl combini cu gresie și lemn de nuc. Prea masculin? Dați o mână de vopsea peste cărămizi pentru a da culoare bucătăriei dvs. fără a pierde textura și modelul pereților de cărămidă.

Îți place ideea de a avea pereții din cărămidă aparentă, dar crezi că este o culoare prea izbitoare? Dacă preferați stilul alb-negru și culoarea cărămizii depășește așteptările dvs., nu trebuie să renunțați la acești pereți. Încercați să pictați peste cărămida cu un singur strat de vopsea. În acest fel veți obține un perete cu un aspect diferit în ceea ce privește texturile, fără a risca culoarea. De asemenea, cărămida va absorbi o parte din vopsea și va da un aspect îmbătrânit care amintește de mansardele din New York.
Pentru cei care sunteți fascinați de acești pereți “încărămiziți” dar nu îi aveți ascunși în casa dumneavoastră, Bricked® are soluția ideală – CĂRĂMIDA APARENTĂ RECUPERATĂ BRICKED®.

Fie că vă doriți un perete mai uniform în nuanțe și texturi, fie că vă doriți un aspect rustic, BRICKED® vă pune la dispoziție cea mai frumoasă cărămidă aparentă recuperată.

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/BRICKED.RO/

Fără comentarii

Postează un comentariu