Despre noi

Cine suntem

Atelierul BRICKED

Atelierul BRICKED a luat ființă în anul 2019, când Codruț G. Bogdan și Dani Cârdei au hotărât să împărtășească cu lumea pasiunea lor pentru cărămida veche, pentru restaurare și pentru construcțiile „cu personalitate”. În demararea proiectului BRICKED au fost motivați și încurajați de tot mai mulți oameni cu o gândire nouă privind utilizarea materialelor de construcții  vechi și recuperate din demolarea clădirilor istorice.

 

Motivația noastră este artizania, colaborările creative, inovația și sustenabilitatea. Ne dorim colaborări fructuoase cu arhitecți, designeri, dezvoltatori imobiliari, firme de construcții și cu clienții pasionați de „produse de nișă”. Abordare noastră este direcționată spre identificarea soluțiilor optime din punct de vedere estetic și tehnic. Ne dorim proiecte care să „întoarcă privirea” și cu detalii de neuitat.

 

Dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la efectul negativ pe care îl au produsele care necesită constant o exploatare excesivă a resurselor naturale și umane. De aceea sloganul nostru este ”Recuperăm, restaurăm și reutilizăm”.Acesta reprezintă fundamentul gândirii și acțiunilor noastre cu privire la resursele naturale și umane disponibile. Compania DESIGN SOLUTIONS STUDIO srl, este o întreprindere socială în care jumătate din angajați provin din medii vulnerabile, dar cu o vastă experiență în domeniul recuperării cărămizilor din demolări.

De ce să lucrezi cu noi

Suntem oameni pasionați de frumos.

 

Echipa este formată din oameni ”vrăjiți” de farmecul cărămizilor vechi.

 

Fiecare din cei 7 componenți ai echipei au o lungă relație cu lumea artei, arhitecturii și restaurării obiectelor vechi.

 

Unii dintre noi recuperează și restaurează cărămizi de mai bine de 10 ani.

 

Ideea unor prelucrării suplimentare s-a născut natural – pentru că ne considerăm Artizani, ”bijutieri”, mereu atrași de actul creativ, căutăm neîncetat noi idei și noi moduri de a prelucra valoroasa materie primă („aurul cărămiziu”).

 

Cărămida veche este o resursă neexploatată suficient. Noi vrem să o ridicăm la rangul materialelor prețioase.

Ce îți oferim

O cărămidă atent selectată și tratată cu respect.

 

Pentru că prețuim conținutul îți oferim un produs ambalat curat, ușor de manipulat și prietenos cu mediul înconjurător.

 

Profesionalism – experiența noastră de peste 12 ani în domeniul materialelor de construcții, împletiți cu 7 ani de experiență în demolarea manuală a clădirilor vechi. Prin mâinile noastre au trecut sute de mii de cărămizi recuperate și de aceea ne pricepem de minune.

 

O abordare personalizată – credem în unicitate, de aceea proiectul tău va fi tratat cu maximum de respect, ca și cum ar fi unicul pe care îl avem.

 

Un produs cu caracter 100% românesc, „extras” din inima Transilvaniei.

Ce prețuim

Artizania – experiența și pasiunea pentru lucrurile create manual ne asigură calitatea rezultatului final.

Inovația – ne plac provocările și ideile îndrăznețe, și în continuu ”inventăm” ceva nou, produs, modalitate de prelucrare sau aplicare.

Sustenabilitatea – prin deciziile noastre ne dorim protejarea și bunăstarea angajaților, a mediului și a societății noastre.

Integritatea – suntem oameni harnici, corecți și consecvenți, dedicați în întregime proiectului Bricked.

Omenia – prețuim omul mai presus de orice, vrem să ne câștigăm încrederea colaboratorilor noștri.

 

Suntem oameni cu viziunea artistică, pasionați de munca noastră, oameni faini cu care îți va fi drag să relaționezi.

În ce credem

Credem în puterea omului de a se reinventa și de a-și descoperi noi resurse pentru a se adapta și a avea succes într-o societate intolerantă cu categoriile vulnerabile.

 

Credem în lucrurile încărcate cu valoare istorică, în procese de producție la scară mică, personalizate, în produse cu impact de lungă durată, în relații de parteneriat, în construcții prietenoase cu mediul, într-o economie circulară, în oameni pasionați și motivați de munca artizanală.

 

Mediul în care trăim este comoara noastră comună. Aici trăim, muncim, ne bucurăm, ne urmărim visurile, de aceea prin proiectul Bricked ne dorim un impact în comunitatea noastră, să fim o sursă continuă de inspirație și un loc al frumosului.

Hai să povestim

Povestește-ne despre proiectul tău!

 

Prețuim oamenii și te asigurăm că ne plac ideile îndrăznețe și provocările.

 

Suntem oameni faini din inima Ardealului.

 

O să-ți fie drag să lucrezi cu noi.

 

Scrie-ne un e-mail: office@bricked.ro

 

Sau dă-ne un telefon: 0748-45-45-44