Image Alt

Best Bricked Bricks

BRICKED

este un brand autentic, natural, contemporan și de inaltă calitate. soluțiile noastre sunt adaptate la nevoile clientului.   tradițional și autentic transilvănean, cărămizile noastre au un aspect unic conferit de zecii de ani de viață în clădirile noastre istorice.   longevitatea dovedidă este o garanție a calității și durabilității produsului nostru. odată instalate, cărămizile Bricked nu mai au nevoie de mententanță, doar o ușoară deprăfuire din când în când.   astfel, clienții noștri au un produs complet natural, care se păstrează natural cu aspectul său original.   aspectul plin de caracter și cald al peretelui Bricked se încadrează perfect în design-ul contemporan.

autenticitate

  un brand adevărat – o cărămidă atent selectată și tratată cu respect

BRICKED este un atelier specializat în recuperarea celor mai autentice cărămizi din clădirile vechi. Menținem aspectul original al cărămizii acordându-i o atenție individuală. cu o viață de zeci de ani, ne ocupăm să oferim cărămizii o ”a doua viață” de alți zeci de ani sperăm noi. Această muncă necesită un personal calificat cu un suflet de artist, care să trateze fiecare piesă cu respectul cuvenit. procesul delicat al ”renașterii” presupune o experiență în domeniul restaurărilor, iar colegii noștrii o au.

naturalitate

  un brand adevărat – o cărămidă atent selectată și tratată cu respect

produsele BRICKED sunt 100% naturale. Sustenabilitate este o prioritate pentru noi. Procesele noastre nu emit dioxid de carbon. protejăm mediul. Naturalitaeta cărămizilor noastre este menținută de modul în care noi tratăm fiecare piesă, individual și atent. nu folosim produse chimice și alți solvenți.

contemporanitate

  un brand adevărat – cărămidă atent selectată și tratată cu respect

cărămida a fost un element de bază în construții pentru mii de ani. utilitatea dar și frumusețea ei a fost apreciată peste secole. cărămida veche aparentă Bricked este o soluție practică și plăcută pentru design-ul contemporan.   mai nou, popularitatea ei a crescut tot mai mult datorită adaptării mai multor tipuri de stiluri în design și arhitectură.  aspectul ei se potrivește de minune atât stilurilor contemporane cât și celor clasice. 

descoperă ”aurul cărămiziu”

   vezi Portofoliu

hai să povestim

prețuim oamenii

hai povestește-ne despre proiectul tău

te asigurăm că ne plac ideile îndrăznețe și provocările

suntem oameni faini din inima Ardealului

o să-ți fie drag să lucrezi cu noi

scrie-ne un mail: contact@bricked.ro

sau dă-ne un telefon: 0748 45 45 44

descoperă ”aurul cărămiziu”